Blok na nože Lion Sabatier, 664282 SARLAT, + 5 nožů IDÉAL s nerez nýty, ořechové a bukové dřevo

DOPRAVA ZDARMA
Značka: Lion Sabatier
13 899 Kč 11 486,78 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vlastnosti:
- SARLAT blok na nože
- černě lakovaný buk & vrchní díl z ořechového dřeva
- plus 5 nožů IDÉAL s nerez nýty (kuchařský 20 cm, na odřezky 10 cm, na chleba 20 cm, na zeleninu 12 cm a filetovací 20 cm) 
- čepel z nerezové oceli 4116N+ (X50crMoV15 + N)
Umění a potěšení z krájení, to je značka nožů Lion Sabatier. Nejstarší značka kovaných nožů ve Francii. Již více než 200 let (založeno 1812) ovlivňuje know-how francouzského nožířského průmyslu. Značka Lion Sabatier se zrodila v kotlině Thiers na počátku 19. století ze slavné rodiny nožířských mistrů, kteří zpopularizovali design emblematického tvaru kuchyňského nože zvaného „Ideal“. Tato řada nožů se v průběhu staletí diverzifikovala, aby vyhovovala novým potřebám kuchařů i osvícených kuchařských nadšenců a zároveň respektovala znalosti a kvalitu svých slavných předchůdců. Kovaný nůž je jako jediný vyroben přímo z masivní ocelové tyče kruhového průřezu, kovaný ražením, jedná se o masivní nůž z jednoho kusu ocele.
Profesionální kuchař, nadšený amatér, všichni potřebují nůž, který dokonale odpovídá našim potřebám a vkusu. V nabídce značky Lion Sabatier najdete nože pro všechny typy kuchyní: francouzské, německé či japonské. Nože s POM, micarta, dřevěnou nebo nerezovou rukojetí na krájení všech možných potravin: Chef, Santoku, filetovací, vykošťovací, na odřezky, na chleba, steakový, univerzální, atd. 
Díky inovativním technickým vlastnostem této třídy oceli se výrazně zlepšila tvrdost, počáteční ostrost, zachování hran a odolnost proti korozi. Stránky výrobce: https://www.lionsabatier.fr/ 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady nožů
Výška: 139.0 mm
Délka: 208.0 mm
Šířka: 367.0 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: