ProfiCook VK 1133 vakuová svářečka

DOPRAVA ZDARMA
Značka: Proficook
2 190 Kč 1 809,92 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plně automatická vakuová svářečka folií z nerezové oceli vhodná také pro Sous Vide vaření.  Vakuové vaření (Sous Vide) umožňuje přípravu pokrmů při nižších teplotách a bez ztráty živin během přípravy. Svářečka folií je ideální pro dělení velkého množství jídla do menších porcí. Výsledkem je úspora místa a bezpečné skladování bez konzervačních látek. Vakuově balené potraviny vydrží čerstvé až 5x déle, a to při zachování vitaminů a živin. Je také vhodná pro kořeněné a marinované potraviny, protože vakuum zaručí uchování aroma.

Tato svářečka vytváří na folii mimořádně silný svár, aby se zabránilo nežádoucímu otevření sáčku během skladování. Použití je velice jednoduché, protože v jednom kroku svářečka vytvoří svár a zároveň rozdělí folii. Výkon vakuové pumpy lze regulovat. Její maximální sací výkon je 12 litrů za minutu, což dokáže vytvořit 90% vakuum a -0,8 bar. Svářečka se nastavuje pomocí elektronického dotykového panelu. O provozu informují 4 kontrolky. Výhodou je nádoba pro sběr přebytečných tekutin a vlhkosti, to usnadňuje práci a následné čištění. Tuto svářečku lze použít buďto s originálními sáčky (doporučujeme), nebo s běžnými dostupnými sáčky pro svářečky folií o šířce max. 30 cm. V balení naleznete navíc 10 profesionálních sáčků, kdy 5 kusů je o rozměrech 22 x 30 cm, 5 kusů o rozměrech 28 x 40 cm a 1 role pak o rozměrech 20 x 200 cm. Tyto sáčky lze používat i pro vaření v mikrovlnné troubě. Na svářečce je prostor pro umístění napájecího kabelu pro jednodušší transport nebo skladování. Je zaručena vysoká stabilita během provozu. Napájení je 220-240 V, 50/60 Hz a výkon 110 W

Ocenění

test-svarecek-folii-vk-1133

Doplňkové parametry

Kategorie: Vakuové baličky
Rozměry: 47.0 x 12.2 x 22.0

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: